Cerca pel nom, carrer o telèfon.

Modificar dades

He llegit i accepto la Política de Privacitat
Abans de fer qualsevol canvi o afegir qualsevol empresa, verificarem la informació enviada, per e-mail o per telèfon.
Gràcies per millorar La Guia Capgròs de Mataró


Protecció de dades:

En virtut del que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, i la LSSICE 34/2002, de l'11 de juliol, de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer automatitzat titularitat de Capgròs comunicació, SL (CAPGROS), notificat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Així mateix, l'informem que vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a C/SANT BENET 16-18 08302 MATARÓ.

En compliment de la Llei 34/2002 d´11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot donar-se de baixa de les nostres bases de dades dirigint-se a CAPGRÒS COMUNICACIÓ, S.L., a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic suport@capgros.net, manifestant la seva voluntat.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x