Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ALIANÇA MATARÓ

Aliança Mataró

Aliança Mataró va néixer l’any 1994 i prové de la fusió d’Aliança Mataronina i Nova Herència Mataronina. És una mútua de salut sense ànim de lucre que reverteix tots els beneficis en la millora continua dels serveis que ofereixen als seus mutualistes. Van néixer com a mutualitat de previsió social es mantenen fidels a l’esperit fundacional del mutualisme: ajudar els uns als altres i autogestionar-se a través de la seva assemblea general de socis.

Treballen cada dia per oferir els millors serveis als seus associats mitjançant una àmplia oferta d’assegurances i prestacions de la màxima qualitat a un preu accessible per a tothom, Igualtat de condicions i total transparència en el preu que es paga perquè no hi hagi sorpreses. I tot amb un compromís: no cancel·laran pòlisses ni hi haurà increments imprevistos de preu com passa en algunes societats mercantils segons l’ús dels serveis assistencials.

També treballen a l’avantguarda tecnològica amb eficiència en la gestió de prestacions i serveis amb les TIC, mitjançant una targeta magnètica d’associat i la gestió de serveis en un portal mèdic.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x