Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FICHET MATARÓ

Qualitat, seriositat i bon producte

El compromís de Fichet Mataró és la seguretat dels seus clients. L’empresa, Afi Cerrajeros, està interessada en la protecció del ciutadà, i més en una època on la delinqüència està present i es pot protegir amb els nostres treballs.

Som especialistes en Fichet i altres marques, tot i que no som servei oficial sí que oferim el millor servei possible a Barcelona. Algunes de les nostres polítiques més fermes són atenció immediata i ràpida, preus ajustats per a la protecció dels clients, màxima confidencialitat, qualitat i entrega. Per això ens diferenciem de les altres empreses.

Fichet és una reconeguda marca de seguretat. Hi ha “punts fort Fichet” i després empreses com nosaltres que treballen també amb la marca.

Normal021falsefalsefalseESJAX-NONE

Els nostres materials són de màxima qualitat, tant siguin recanvis originals Fichet o panys d’altres marques que fabriquen per Fichet. Aquests són molt reconegudes en tot el món: Mul-T-Lock, Kaba, Sts, Mottura. Panys precisos que igualen i a vegades superen a l’original.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x