Cerca pel nom, carrer o telèfon.

Tarinas

TARINAS STORE

Tarinas Store és un nou concepte de gabinet d’advocats situat al Centre Comercial Mataró Parc. Un despatx on es pot anar sense cita prèvia i en horari continu de 9 a 21 h.

L’empresa familiar Tarinas Viladrich Advocats, amb més de 80 anys d’experiència, aposta per aquesta idea disruptiva. Al seu despatx al centre comercial busquen tenir un tracte proper amb les persones i ajudar-les immediatament amb els dubtes o problemes que puguin tenir. Un servei accessible a través d’un tracte professional que orienta en tota mena de temes: dret de família i successions, dret laboral, estrangeria, tràmit de denúncies, documentació, interpretació de burofax, temes immobiliaris, etc. 

Tarinas Store és el primer despatx familiar a tota Espanya que presta serveis des d’instal·lacions comercials. La finalitat principal és que els clients tinguin facilitat per contractar serveis en l’àmbit legal i de l’economia i que ho puguin fer en un entorn proper.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x