Cerca pel nom, carrer o telèfon.

JOSEP LLORENTE, SL

Tallers Josep Llorente és una empresa del sector de la siderometal·lúrgia que porta més de 40 anys consolidada al Maresme. Amb unes instal·lacions de 800 m2 i equips d’última tecnologia ofereixen el millor servei als seus clients, gràcies al treball diari de 12 professionals que conformen l’empresa.
La seva oferta va dirigida a tot tipus d’empresa. Des de publicitat a construccií, automòbil, hostaleria i alimentació entre d’altres. Compten amb maquinària de petita i gran sèrie per poder treballar plegat, ciçalla, puntxonat i tall amb làser, a banda d’un equip de soldadors que fa treballs de manteniment per tot tipus d’instal·lacoins de canonades, proteccoins de maquinària i estructures de màquines.

També toquen tot tipus de materials polivalents del sector com l’inox, alumini, latón, coure i ferro, soldadures de mig mag tic, ferro colat, acer, autogena i molts d’altres.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x