Cerca pel nom, carrer o telèfon.

MARESME LESSEPS C. OFICIAL SEAT

Maresme Lesseps està instal·lat a Mataró i a la comarca des de 2008. Amb més de 20 treballadors, un dels objectius del concessionari oficial de la marca Seat al Maresme és poder oferir un servei integral tot el que està relacionat amb la compra d’un vehicle i la seva post-venda. Tot al voltant de la marca Seat, que ofereix una relació qualitat-preu sense competència.

  Amb la fàbrica ubicada a Martorell, de les més modernes d’Europa, Seat gaudeix del paraigües tecnològic de Volkswagen i a la que li afegeix la seva línia esportiva, una qualitat dels acabats molt alta i un preu respecte al mercat molt competitiu. A més, hi ha un Seat per a cada tipus de persona, arribant a gairebé tots els segments del mercat automobilístic.

 Però Maresme Lesseps va més enllà de l’assessorament i venda de vehicles. La post-venda és un altre dels punts clau del concessionari, amb  el seu taller especialitzat i oficial. A banda de donar entre dos i quatre anys de garantia, el servei de mecànica compta amb ofertes puntuals i promocions cada mes relacionades amb el manteniment del vehicle. També tenen cobertura de planxa i pintura, a banda de reparacions a través d’assegurança i altres necessitats. A més, un dels objectius és trencar amb el tòpic de ser més car per ser taller oficial. Per un preu gairebé similar ofereixen cobertures que altres llocs no oficials no poden donar.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x