Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CAN BOADA RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA

El Centre Geriàtric Can Boada se centren en l’atenció de persones grans autònomes, amb diversos graus de dependència, convalescents, en procés de rehabilitació, amb malalties cròniques, amb deteriorament cognitiu o demència o malalts terminals. 

L'acurat tracte humà és un valor de tot l'equip que treballa en el Centre, garantint un temps dedicat a escoltar i donar suport a les persones.

Els professionals de Centre Geriàtric Can Boada creiem que les persones han de tenir la màxima qualitat de vida, i és per això que el principal objectiu del nostre servei és assegurar un tracte acurat, aportant una alta qualitat de servei i fomentant la relació del resident amb la família i el seu entorn.

El centre es troba al carrer Pirineus, número 9-13 de Mataró, dins el nucli urbà. Queda ubicat entre la Via Europa, la Plaça Granollers i el Nou Parc.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x