Cerca pel nom, carrer o telèfon.

MARTHE RENT A CAR, SL

Grupo Marthe compta amb un servei  de lloguer de vehicles que està preparat per cobrir totes les necessitats de qualsevol tipus de persona. Dins de la seva àmplia gamma de vehicles de lloguer tenen des del petit i econòmic utilitari que es pot necessitar de manera puntual fins un industrial de gran càrrega i capacitat. Gammes industrials que van de 4 metres cúbics fins a 8m3, 2m3 o 3m3 mixtes. A més, també compten amb vehicles de grans dimensiones de 12, 15, 20 i 20 metres cúbics amb plataforma i diversos vehicles dins de la família dels turismes i monovolums. Gamma A, Gamma C tipus Berlina i les gammes E amb fins a nou persones per a transportar.

Un servei de lloguer flexible que permet adquirir un vehicle amb fins a 30 dies i un màxim de 400 quilòmetres dies, que permet ampliar contractes, posar conductors adicionals i que tenen assegurança a tot risc amb franquicia.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x