Cerca pel nom, carrer o telèfon.

COR DE MARIA

L’escola COR DE MARIA, amb més de 150 anys d’història a la ciutat, sorgeix com a resposta a les necessitats del poble i des d’aleshores promou la formació integral dels alumnes amb la voluntat de participar activament en la transformació i millora de la societat.

És una escola catalana que forma part d’un grup de vuit escoles més distribuïdes per tot territori català. El respecte a la identitat, a la diferència i la potenciació de les capacitats artístiques i la creativitat dels seus alumnes són alguns dels trets que la caracteritzen.

El seu projecte educatiu, basat en l’experiència i solidesa d’una institució centenària d’arrel cristiana, es proposa fer front als reptes del segle XXI amb la personalització de l’aprenentatge, el plurilingüisme, l’ús de les TIC, l’actualització dels mètodes pedagògics i l’acompanyament i el suport a les famílies.

Actualment, al Col·legi COR DE MARIA de Mataró s’imparteixen les etapes de Segon Cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x