Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ÀKTEON

Com a consultoria hipotecària, a Àkteon fan d’intermediari entre el banc i el client, aconseguint el millor préstec hipotecari per aquest últim. En aquest sentit, poden aconseguir fins al 100% del valor de l’habitatge. En moltes ocasions, és més fàcil i probable aconseguir un préstec hipotecari amb l’ajuda i assessorament d’Àkteon que de forma particular. 

Àkteon compta amb un profund coneixement de les entitats bancàries i els seus productes, fet que provoca que tot el procés sigui més àgil i segur. Acompanyen al client a través de tot el procés de compra i tramitació del préstec i ofereixen un servei postvenda per a qualsevol dubte o consulta.

A més d’aconseguir hipoteques per habitatge habitual, a Àkteon també aconsegueixen per segones residències, realitzen refinançament hipotecaria, tramitacions d’herències, assessoria en estalvis i inversions, assegurances, etc.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x