Cerca pel nom, carrer o telèfon.

BALTASAR SANVICENTE SALES I SÍLVIA PIQUÉ

L’empresa es dedica a oferir tot tipus de serveis en assesorament jurídic en l’àmbit laboral, civil, matrimonial, penal, fiscal i administratiu. Toquen una gran varietat de temes relacionats amb acomiadaments, pensions, arrendaments, herències, separacions, accidents de circulació, declaracions de renda, estrangeria, nacionalitat, multes i indemnitzacions entre d’altres i tenen un despatx amb una llarga trajectòria. Més de trenta anys ubicats al centre de Mataró amb aparcament i transport públic proper. Un despatx capaç d’oferir assessorament i gestió en tot tipus de reclamacions, tant extrajudicials com judicials.

Aquesta empresa es diferencia principalment per la seva atenció personalitzada, la màxima discreció amb la que treballen i la manera que tenen d’escoltar

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x