Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FINQUES POUS

Finques Pous, com Agència Immobiliària Integral, fa més de 75 anys que presta els seus serveis en tots els camps de l’activitat immobiliària a Mataró i el Maresme. Entre aquests camps de l’activitat immobiliària destaquem la gestió de la compra de pisos i cases, lloguer de pisos, cases i locals, tot tipus d’obra nova a Mataró.

L’immobiliària va ser fundada com a tal, l’any 1935 per Antoni Pous i durant tres generacions s’ha guanyat un reconeixement general d’eficiència, responsabilitat i honradesa.

Finques Pous, vol satisfer les seves necessitats i gestionar-li els seu patrimoni immobiliari de manera que vostè obtingui una rendibilitat i una seguretat màxima.

Som Administradors de Finques col•legiats, i comptem amb personal qualificat i format per mitjançar en les seves gestions de compra-venda, lloguer, etc... Li facilitem els processos comercials, gestionem tots els temes relacionats amb comunitats de propietaris, i li proporcionem l’assessorament jurídic necessari.

Taxacions 
oficials prèvies a qualsevol transacció comercial, relacionades amb herències, separacions, valoracions d’edificis, solars, etc...

Administració de finques
 i gestors del cobrament de les rendes, reclamació d’impagats, tramitació amb els diversos organismes públics, etc...
Assegurances per les seves finques, tenint en compte els valors i les circumstàncies més convenients per a vostè.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x