Cerca pel nom, carrer o telèfon.

INSTITUTO CIMAX

L’Institut Cimax és un centre mèdic especialitzat en odontologia, implants, cirurgia maxil·lofacial i cirurgia estètica, situat a Mataró. Des d’un primer moment ens dediquem a cuidar tant de la imatge com de la salut bucodental dels nostres pacients. Creiem que el benestar personal no depèn només  de lluir una bona silueta sinó de somriure sense complexos. Per aquest motiu hem creat Institut Cimax, oferim tractaments integrals i personalitzats per satisfer les necessitats de tothom.

En l’àrea d’estètica oferim tractaments tant quirúrgics com no quirúrgics, des d’un augment de mames o una liposucció fins a injeccions amb botox, farciments amb acid hialuronic… en funció de les necessitats en cirurgia estètica de cadascú i de la nostra anàlisi facial i corporal oferim tractaments individualitzats

En l’àmbit de l’odontologia, a Cimax (Mataró-Maresme) disposem de professionals especialitzats en les diferents branques; des de l’odontologia conservadora on intentem conservar i tractar les dents dels nostres pacients, la ortodòncia que permet alinear la dentadura o la periodòncia que intenta tractar les genives inflamades fins la implantologia que substitueix i rehabilita les dents perdudes mitjançant els implants dentals d’última generació i en tan sols una hora. A més, el nostre cirurgià maxil·lofacial donarà solucions a aquells casos més complexos on la pèrdua d’ós no permet col·locar implants dentals de forma convencional i requereixen tècniques regeneratives o d’empelts d’ós.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x