Cerca pel nom, carrer o telèfon.

Política de privacitat

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, CAPGROS COMUNICACIO, S.L informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

CAPGROS COMUNICACIO, S.L

B65078545

C/ Sant Benet, 16-18 – 08302 Mataró (Barcelona)

Correu electrònic: suport@capgros.net

Finalitat

Les dades seran tractades amb la finalitat de:

- Gestionar les consultes o sol·licituds que l’usuari realitzi.

- Donar-se d’alta en el directori així com modificar les dades.

Legitimació

La base legal per als citats tractaments és el consentiment que es considera atorgat marcant la corresponent casella habilitada a l’efecte. De tal manera que no es podrà remetre el formulari sense haver marcat la casella.

Destinataris

Les vostres dades personals no seran cedides a tercers excepte per obligació legal.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets regulats al Reglament (UE) 679/2016 poden ser exercits dirigint-se, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili: C/ Sant Benet, 16-18 – 08302 Mataró (Barcelona) o a la següent direcció de correu electrònic suport@capsulamedia.com

Així mateix us informem que teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’empresa.

Conservació

Les dades seran conservades mentre l’interessat no exerceixi el seu dret a oposició o revocació del consentiment. supressió de les dades, i/o la revocació del consentiment.

Quines mesures de seguretat té implantada l'entitat?

CAPGROS COMUNICACIO, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x