Cerca pel nom, carrer o telèfon.

EUROFITNESS EL SORRALL

Eurofitness El Sorrall

Club ubicat a la zona del Sorrall amb accés d’entrada i sortida de la ciutat molt accessible i pàrquing al mateix edifici. Un club emblemàtic amb vocació de servei de salut i esport que acull diverses piscines interior i exterior, gran hidromassatge amb dolls d’aigua, sala de fitness, d’activitats dirigides i molt més. En total, gairebé 8.000 metres quadrats en un entorn natural amb molta llum on es pot trobar tot el que es busca en el món del fitness.

Les seves instal·lacions estan a disposició dels seus socis per gaudir de l’activitat física en el millor entorn i amb el millor personal: pistes de pàdel, sales d’activitats dirigides, sala de cycling, zona spa, vestidors de clients, solàrium amb gespa natural, zona de picninc, piscina exterior, vestidors per cursets, piscines climatitzades i sala fitness.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x