Cerca pel nom, carrer o telèfon.

GRUPABY TELECOMUNICACIONS

Grupaby Telecomunicacions som professionals amb 25 anys d'experiència en les Infraestructures de Telecomunicacions que ens permet adaptar els projectes a les necessitats i exigències de cada empresa, mitjançant solucions flexibles i basant l'èxit del nostre treball en la qualitat, agilitat i contínua comunicació amb els nostres clients.

 

Grupaby implementa solucions convergents en els espais empresarials, basant-se en Infraestructures de Cablejat Estructurat que puguin suportar la varietat d'instal·lacions i serveis de TI en una única arquitectura, i assegurar que arribin a tots els usuaris i dispositius independentment de la seva ubicació o mobilitat.

 

Estem a l'avantguarda de les últimes tecnologies per a portar-la a les seves instal·lacions. La nostra missió és contribuir a l'èxit del seu negoci, proporcionant Solucions i Serveis de Telecomunicacions que permetin superar els seus objectius amb independència de fabricants i proveïdors.

 

Els nostres serveis es fonamenten a:

- Sistemes de Cablejat Estructurat.
- Centres de Dades (CPD).
- Xarxes Empresarials. 

- Xarxes Industrials. 
- Gestió Automatitzada d'Infraestructures (AIM).
- Edificis Intel·ligents.

- Llar Digital. 
- Infraestructura Comuna de Telecomunicacions – Televisió.
- Electrònica de xarxa - Networking.
- Seguretat i Accessos.
- Consultoria i Auditoria.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x