Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ALUMINIS ILURO, S.L.

Aluminis Iluro és una fusteria d’alumini fundada l’any 1989 a Mataró amb la finalitat de satisfer les principals necessitats  en tancaments metàl·lics existents en el mercat. La nostra premissa són la qualitat dels nostres productes i el servei que busca sempre la satisfacció màxima dels seus clients.

També fan extensiu aquest compromís als seus proveïdors, únicament treballant amb primeres marques homologades que garanteixen la màxima qualitat tant en els seus productes com en el servei de post-venda.

Ofereixen una àmplia gamma de solucions en tots els àmbits de la fusteria i l’alumini i el vidre: finestres de tot tipus, mixtes, alumini de trencament de pont tèrmic, murs cortina, sostres mòbils, mampares de bany, divisions d’oficina, etc.

Tenen un departament tècnic amb professionals altament qualificats que permeten assessorar en tot moment tant al client final com als diferents professionals en la seva projecció d’obres. Aquest departament treballa en col·laboració amb el departament comercial.

Tenen les oficines a Via Europa 189, just davant del Decathlon on es pot veure tot el ventall de productes disponibles.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x