Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CAPGRÒS

Capgròs, setmanari de referència en l’àmbit local i comarcal

El setmanari Capgròs va sortir al carrer l’abril del 1984 i des de llavors s’ha convertit en un dels primers gratuïts informatius de Catalunya. La revista, que va ser la primera de Catalunya ha editar-se a tot color i íntegrament en català, compta amb una audiència mitjana de més de 100.000 lectors per edició (segons el Baròmetre de la Comunicació), arriba diferents poblacions del Maresme. La seva tirada controlada per la OJD – PGD audita més de 30.000 exemplars setmanals en més de 600 punts de distribució. És el primer mitjà escollit per els mataronins per informar-se segons l'últim estudi de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró.
L’aposta per la informació de proximitat rigorosa i de qualitat, una imatge actual i acurada i la varietat de serveis comercials que inclou dins les seves pàgines han consolidat el setmanari Capgròs com la premsa local de referència a Mataró.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x