Cerca pel nom, carrer o telèfon.

IFS - Centre Mèdic

Imara és un centre sanitari privat especialitzat en l’estudi i tractament de la infertilitat de la dona, de l’home i de la parella.

Disposa de la més avançada tecnologia per la realització de l’estudi i el diagnòstic de la parella estèril i per l’aplicació dels tractaments de Reproducció Assistida amb les millors garanties d’èxit.

Imara està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Número de registre E08665460), per a donar tots els serveis relacionats amb la reproducció: Andrologia, Anestesiologia i Reanimació, Endocrinologia, Infermeria de la reproducció, Genètica, Ginecologia, assessorament Psicològic de l’esterilitat, Urologia i Laboratori de Reproducció per a desenvolupar les tècniques i tractament relacionats amb l’esterilitat: capacitació espermàtica, inseminació artificial, fecundació in vitro amb transferència d’embrions, donació d’oòcits, tècniques de diagnòstic preimplantacional, etc..

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x