Cerca pel nom, carrer o telèfon.

JAVIER EQUIP

Javier Equip és un centre integral de perruqueria i estètica que ofereix tot tipus de serveis per als seus clients. En temes de perruqueria compta amb tractaments kerastase, talls personalitzats, colors, banys de color, metxes, allisats permanents, moldejats, recollits, treballs per a núvies i extensions. A més, tenen un gran reguitzell de promocions per dies i per packs de serveis.

D’altra banda, a nivell d’estètica compten amb depilacions amb cera tèbia o calenta, fotodepilació, manicura, ungles de gel, pedicura, maquillatge i maquillatge per a núvies, tint de pestanyes, permanent per a pestanyes, massatges, peelings i reiky. També hi ha una gran varietat de promocions segons els dies que es vulgui fer algun dels serveis que ofereixen.

Per últim, destacar que treballen també amb tot tipus de tractaments facials i corporals per millorar la qualitat de la nostra pell. Ulls, liftings, treballs amb pells sensibles, deshidratades o greixoses entre moltes d’altres o a nivell corporal tractaments com la tecnispa, lífting bust, aromàtic corp o peelings.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x