Cerca pel nom, carrer o telèfon.

MARESMINOX,S.L.

Maresminox és una empresa d’acer inoxidable i subministraments industrials que està present en el sector des de 1988. Exerceix des del cor del Maresme com a centre de distribució de una gran gamma de productes d’acer inoxidable destinat a la producció, construcció i manteniment. Les instal·lacions compten amb més de 2.500 m2 i tenen una plantilla jove i preparada amb vocació de servei. La xarxa de proveïdors que tenen els permeten oferir la màxima qualitat dels productes en un repartiment àgil i flexible.

Compten amb tot tipus de productes d’acer inoxidable, ferro, alumini, bronze, PVC, valvuleria i subministrament industrial que toquen qualsevol branca possible. Accessoris, xapes, planells, barres massisses, canonades, elements com abrasius, soldadures, neteja inoxidable, rodes i molts elements més.

A més, tenen servei a Internet que permet gestionar comandes, fer consultes, donar-se d’alta com a client i indicacions per arribar a la seu de l’empresa.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x