Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CLÍNICA DENTAL MÓNBLANC

La Clínica Dental MónBlanc està ubicada al centre neuràlgic de la ciutat de Mataró, obrint les seves portes al maig del 2013. Es tracta d’una clínica familiar dirigida per nosaltres, la Carlota Muñoz i el Lluís Vallverdú,  odontòlegs amb una amplia experiència professional. El nostre objectiu principal és recuperar la proximitat i la confiança dels pacients amb la professió, buscant un tracte molt personal, amb un perfil directe i proper.

L’equip de MónBlanc està format per cinc odontòlegs, dos auxiliars higienistes i una auxiliar recepcionista. Una plantilla de grans professionals especialitzats acadèmicament en les seves disciplines.

Descobrireu un nou concepte de Clínica Dental amb unes instal·lacions diàfanes, grans i lluminoses, dotades de les últimes tecnologies. Una clínica amb un circuit estudiat amb sala d’espera per adults, sala d’espera infantil, boxs espaiosos i ergonòmics, amb la sala d’esterilització al centre, perquè tothom vegi la netedat, esterilització i transparència amb la que treballem. A més, es troba molt ben situada a la Plaça de les Tereses, perfectament connectada a peu o amb transport públic.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x