Cerca pel nom, carrer o telèfon.

PINTURES CIVIT

Pintures Civit

Pintures Civit és una empresa familiar fundada per Antoni Civit i Argilaga que, el 1947, converteix la botiga de queviures en botiga de pintures. De seguida se’n fa càrrec l’Antoni Civit, que de mica en mica converteix la botiga en una empresa de venda de pintures al major. Als 70 van ser els primer grup de compres de pintura i decoració de Catalunya amb la creació de l’Espàtula, als 80 es va crear la fàbrica de pintures Pertons i als 90 l’Espàtula van entrar dins del grup Pyma d’àmbit estatal.

L’envergadura d’aquest grup de compra i la seva capacitat per aconseguir els millors productes als millors preus fa que, al 2006, la tercera generació decideixi tancar la fàbrica per dedicar-se plenament a la comercialització de pintures de tot tipus i complements per a la decoració.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x