Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CE CONSULTING EMPRESARIAL

Ce Consulting Empresarial, que porta assessorant des de 1989, està format per una gran xarxa d'assessors altament qualificats que, a més, es desenvolupen contínuament gràcies a un exclusiu sistema de formació interna. D’aquesta forma, gràcies a la nostra amplia experiència en tots els sectors de l’activitat econòmica, som capaços de trobar propostes òptimes per a la empresa, de forma totalment personalitzada.

Utilitzem les eines informàtiques més avançades i mètodes de treball innovadors. Ens preocupem per estar informats de les darreres novetats per a continuar mantenint els nostres valors de qualitat, proximitat i eficiència.

Actualment comptem amb més de 150 oficines amb presencia a nivell nacional i internacional en Llatinoamèrica, Europa, Africa i Àsia i amb més de 500 professionals al servei dels nostres clients.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x