Cerca pel nom, carrer o telèfon.

INSTITUT OFTALMOLÒGIC DE CATALUNYA

Institut Oftalmològic de Catalunya (IOCAT)

Amb més de 15 anys d’experiència, l’IOCAT és un centre especialitzat en la atenció integral dels problemes amb la salut ocular en adult i oftalmologia infantil.

Actualment fan la seva activitat en diversos centres de Barcelona, l’Institut Oftalmològic de Catalunya a Mataró, al del Prat i a la Policlínica Pere Grau de Santa Perpètua de Mogoda.

En els centres es podrà trobarà un expert equip de professionals composat per oculistes o metges oftalmòlegs i optometristes amb una gran experiència en la prevenció, diagnosi i estudi i tractament de les malalties oculars, especialment en tècniques més avançades de cirurgia ocular (refractiva, cataractes, estrabisme, retina i vitreo, estètica palpebral, oculoplàstica, degeneració macular...

Assistència privada amb concert amb principals mútues mèdiques.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x