Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FINQUES GUILLEM

Administradors de Finques Co?legiats. 

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS:

Finques Guillem és una administració de finques que avalada per una gran experiència en el sector, es distingeix per la seva capacitat de donar una resposta especialitzada i eficient als seus clients, conjugant professionalitat amb un tracte de confiança, exclusiu i personal.

L’AJUDEM A OPTIMITZAR ELS SERVEIS I REDUIR DESPESES 

La professionalitat del nostre equip i el coneixement al detall de la seva finca, ens permet gestionar i rendibilitzar aquesta de la forma més eficaç, per tal d’optimitzar els serveis amb el mínim cost possible. Així mateix, ens cuidem de tots els assumptes inherents al funcionament d’una comunitat de propietaris, tant els d’ordre quotidià com cobraments de quotes, pagaments a proveïdors, tramitacions amb les companyies asseguradores, impagats, etc., com d’altres més especialitzats com tramitació d’ajuts, adequacions legals, etc.,

DEPARTAMENT JURÍDIC

El departament jurídic de Finques Guillem, especialitzat en propietat Immobiliària, estarà sempre a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte relacionat amb aspectes legals de la seva comunitat.


Finques Guillem, som una empresa de serveis immobiliaris, dinàmica i sòlida, ben assentada i de referència a Mataró, compromesa amb la millora contínua i la qualitat. El nostre esperit és donar als clients el millor servei i assessorament possible, procurant per el seu benestar i tranquil·litat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x