Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ALUVIDRES TANCAMENTS

Tancaments Aluvidres és una empresa que compta amb professionals amb més de 20 anys d’experiència en el món de l’alumini. Fabriquen tots els productes i realitzen un exhaustiu control de qualitat final en les seves instal·lacions amb operaris altament qualificats i especialitzats. Fan muntatges i acabats ràpids i nets, deixant els espais tal i com estaven abans de començar l’obra.


Tancaments aluvidres treballa únicament amb fabricants d’alumini de primer nivell i això ofereix una garantia gairebé il·limitada de productes adquirits al mercat nacional a través de distribuïdors oficials.

 

Els seus clients confien en l’experiència i el producte de qualitat. Sempre analitzen les necessitats de cada client i la relació es manté un cop acabada l’obra per qualsevol problema que pugui sorgir a posteriori.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x