Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FRETA

FRETA, GAIREBÉ CINQUANTA ANYS AL SERVEI DE L’ENSENYAMENT.
Freta neix a Mataró, als anys seixanta, com a centre que imparteix cursos d’idiomes i d’administratiu, i en resposta a la demanda educativa del moment.
A partir de l’any 1972, consolidada ja la seva trajectòria, oficialitza els estudis que imparteix i s’estrena en el món de la Formació Professional; en poc temps esdevé un dels referents més importants de la comarca.
Amb la posada en vigor de la LOGSE, l’any 1993, Freta s’adapta a les noves necessitats educatives i ofereix una oferta acadèmica que inclou l’ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius, estudis que continua impartint actualment.
Freta de Mataró és un centre d’ensenyament laic, català, atent a la pluralitat i als valors democràtics. Per això, l’educació i la convivència es desenvolupen en un marc de tolerància i respecte a la llibertat de cadascú i a la no-discriminació.
Amb un equip docent molt implicat en la tasca educativa, s’imparteix una pedagogia activa i personalitzada, que promou la competència acadèmica, l’adquisició d’hàbits de treball, els valors de la convivència i la participació de l’alumnat en tasques de diferent mena: culturals, esportives, solidàries... Es considera l’alumne/a com a principal protagonista de la seva educació, i es vetlla pel seu desenvolupament humà, social, cultural i tècnic en un clima familiar.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x