Cerca pel nom, carrer o telèfon.

AUTO 88

Auto88 és l’espai ideal per trobar solucions per aquells que necessitin un vehicle. La contrastada experiència d’aquest camp amb la seva primera botiga oberta al 1986 a Barcelona. Era de Fiat, Lancia i Alfa romeu, i posteriorment van obrir el seu primer taller. Al 2013 van créixer sumant les marques Jeep i Abarth, fent inevitable haver d’inaugurar la botiga i taller més gran de la família a la Maquinsta. Aquest 2018 van decidir instal·lar-se a Mataró.

Compten amb quatre exposicions de Jeep, Alfa romeu, Abarth, Fiat, Fiat Professional i vehicle d’ocasió i km0, a banda d’un Bussiness Center per donar servei a empreses amb flota de vehicles i tallers oficials.

A Mataró compten amb 3.000 metres quadrats en una zona privilegiada a l’avinguda Maresme 39 amb les últimes novetats del grup FCA. Horari de 9.30h a 13.30h (dimecres des de les 11) i de 16h i 20h entre setmana, mentre que els dissabtes obren de 10-13.30h i 17-20h. 

30 anys al servei dels seus clients amb una aposta integral pensada per cobrir qualsevol necessitat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x