Cerca pel nom, carrer o telèfon.

NATURCENTER

NATUR CENTER és la continuació de la botiga de EL PARC DE LES AUS, sempre orientats en el respecte i el benestar dels animals. El nostre objectiu és treballar diàriament per cobrir totes les necessitats dels nostres clients i els seus animals, innovant en serveis i buscant noves solucions en els mercats nacionals i internacionals.

La nostra passió pels animals la transmetem amb cadascú del nostre equip professional per tal de convertir-nos en la teva botiga de referència. A NATUR CENTER volem que trobis TOTS els animals, TOTS els accessoris, TOTS els serveis i TOT el que contribueixi al benestar del teu animal.
T’oferim un conjunt integral de serveis per tal de vetllar pel benestar del teu animal: centre veterinari, centre d’estètica canina i felina, assessorament personalitzat, cursos educatius, activitats diverses pel més menuts,...

Som conscients de la situació actual, per això seguim esforçant-nos per oferir-te una botiga on la compra sigui el més còmode i fàcil possible, ampliant el nostre ventall de productes. A més, sense renunciar a la qualitat, a l’assessorament, als serveis i al tracte de sempre, estalvies en el cistell de la compra del teu animal, ja que hem abaixat el preu de més de 1000 articles.

Pensem en l’estalvi de les vostres butaques sense renunciar als nostres valors.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x