Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CAPGRÒS COMUNICACIÓ

Capgròs Comunicació compta casi 30 anys d'experiència en el món de la comunicació i l'edició al servei de Mataró. Va començar amb la publicació de la primera revista gratuïta en català del país l’any 1984. Actualment edita cada setmana la revista Capgròs amb una tirada de 30.000 exemplars controlats per l'OJD, el portal d'informació i serveis a Internet: www.capgros.com, amb més de 40.000 usuaris únics mensuals, també controlats per l'OJD, i la guia Capgròs de Mataró versió digital a www.guiacapgrosdemataro.com.

A més de les seves publicacions periòdiques, l'empresa Capgròs s'ha constituït com una empresa de referència de serveis integrals en comunicació, imatge i publicitat. Per això va crear l'agència interactiva Càpsula media, que ofereix tant serveis de tecnologia a Internet (Webs corporatives, botigues virtuals, portals i diaris digitals) com serveis de màrqueting digital i tradicional (campanyes de comunicació, community manager, etc.).

 


Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x