Cerca pel nom, carrer o telèfon.

AKI BRICOLAJE

Akí té un equip humà amb experiència, serveis i facilitats per al client per cobrir qualsevol necessitat en bricolatge, jardineria i decoració de la llar, tres sectors on Akí és referent des que es va implantar el 1989 a l'Estat espanyol i va obrir el seu tercer establiment a Cabrera de Mar, al Maresme. La proximitat amb els clients, l'atenció personalitzada i un equip humà de 40 persones amb més d'una dècada d'antiguitat a l'empresa són una seguretat pels clients, ja que l'experiència és un valor afegit.

Entre els serveis que ofereixen hi ha la possibilitat de tornar o canviar articles fins a tres mesos després de la compra, transport a domicili de productes adquirits i serveis específics com tallar fusta o encunyar panys. La cadena compta també amb diverses línies de productes amb marca pròpia que ofereixen garanties de qualitat i respecte per al medi ambient.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x