Cerca pel nom, carrer o telèfon.

BUFET ADELAIDA MOLINA

Bufet Adelaida Molina gaudeix d’una elevada i reconeguda reputació i experiència professional, es distingeix per l’alta qualificació dels esus professionals que disposen d’un profund coneixement i especialització en les diferents disciplines del dret i de l’assessoria d’empreses i particulars, sempre amb constant formació i adaptació de la seva oferta a les necessitats.

La dimensió del despatx permet assumir tot tipus d’encàrrecs de part del seu equip de professionals, amb un elevat grau d’humanitat i implicació en la seva tasca.

Els seus professionals ofereixen un assessorament previ en la negociació per evitar conflictes posteriors, defensant, sempre, processalment els seus clients davant qualsevol tribunal amb tots els mitjans i especialitzacions.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x