Cerca pel nom, carrer o telèfon.

APAREJADORES MATARÓ

Aparejadores Mataró

Aparejadores Mataró vol ser una eina útil per aquelles persones que necessiten dels seus serveis. Som un grup de tècnics especialitzats en la rehabilitació d’edificis i la perícia. Treballen des d’un punt de vista de l’eficiència energètica i la salut a l’habitatge. Fan servir materials d’acord amb la seva naturalesa, i amb una trajectòria de més de deu anys realitzen projectes de rehabilitació, obra nova de locals comercials i habitatges. Fan llicències d’activitats, cartells, terrasses, preparen certificats energètics, cèdules d’habitabilitat, informes tècnics i pericials.

El seu recorregut a la biorehabilitació i l’eficiència energètica ha deixat preciosos espais a la ciutat de Mataró amb exemples de tot tipus. També han projectat i executat obres a Barcelona i Maresme, zones d’actuació principal de l’empresa.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x