Cerca pel nom, carrer o telèfon.

BIOCONSTRUIMOS BARCELONA,S.L.

 Bioconstruimos Barcelona SL

Bioconstruimos Barcelona es dedica a acompanyar els seus clients en el procés necessari per escollir l’habitatge dels seus somnis adaptat a les seves possibilitats econòmiques, ja sigui des de la seva immobiliària ètica o des del procés de disseny construcció.

Són una empresa dedicada a difondre, construir i promoure edificis saludables. A Bioconstruim Barcelona han creat eines perquè trobar un habitatge digne sigui un procés còmode, fàcil i seguir exigint les garanties necessàries des d’un punt de vista constructiu, legal i de salut en l’habitatge.

Estan desenvolupant un procés de co-housing a Mataró per la construcció de set habitatges ecològiques i saludables, que es troben en fase inicial mentre busquen interessats en participar en el procés de desenvolupament. També fan programes tallers de bio arquitectura a la Roca del Vallès per difondre tècniques i materials que formen part del canvi de paradigma necessari per la sostenibilitat del planeta.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x