Cerca pel nom, carrer o telèfon.

TALENN

Talenn

Talenn és un espai que orienta els estudiants de totes les edats per decidir què estudiar i on fer-ho. Només el 30 per cent dels estudiants estan contents amb l’elecció universitària, i per això Talenn ha creat una metodologia d’orientació econòmica i personalitzada per ajudar als estudiants a decidir estudis segons el seu talent.

La seva garantia és que amb més de 5.000 entrevistes realitzades, el 90 per cent de les famílies han portat els seus fills a orientar-se a Talenn. La seva meta és reduir l’atur juvenil de gairebé el 50 per cent al país. Joves formats però sense trobar el seu lloc a nivell laboral. Fins que no arriben a Talenn ningú els ha ajudat a descobrir el seu talent. En els últims mesos han orientat estudiants de Xina, Veneçuela i Estats Units.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x