Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ACADÈMIA CASANOVA

Acadèmia Casanova

C&C Academia Casanova pertany al Grup C&C, una empresa dedicada a la formació bàsica de perruqueria i estètica, que té una trajectòria professional de més de 30 anys de dedicació específica en aquesta activitat, el que ha permès millorar dia a dia fins el punt de ser considerada pels professionals del sector com la millor acadèmia del país.

Coneixen quina és la necessitat real dels alumnes que volen estudiar perruqueria i estètica. Per això la fórmula formativa que ofereixen té garanties d’èxit professional més que provades i basades en dos màximes infal·libles: actitud i aptitud.

Normal021falsefalsefalseESJAX-NONEGrup C&C està format per varies empreses, totes elles dedicades al sector de la imatge personal. C&C Academia Llongueres que compta en l’actualitat amb 33 acadèmies repartides per tota la geografia espanyola. Compten amb la revista professional C&C magazine, que es distribueix a nivell nacional i està considerada la número 1 del sector i el portal de perruqueria i estètica Planetlook.com.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x