Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FUSTERIA FET A MIDA

Fusteria Fet a mida

Fusteria Fet a Mida és un establiment ubicat a Mataró on es pot trobar tot tipus de serveis relacionats amb el sector. A Fet a mida són experts en mobles a mida, així com armaris i vestidors. Tenen una àmplia varietat tant de portes de pas, d’entrada o exterior com parquets de fusta natural, terres laminats o de vinil. Si el que busques és renovar o reformar la cuina, revestir parets i sostres de fusta, Fet a Mida és la teva opció idònia.

A Fet a mida porten a terme el teu projecte i fan que la teva idea sigui una realitat, a banda d’encarregar-se del disseny, tant dels mobles com de l’espai, per garantir que l’acabat sigui perfecte i ajustat a les teves necessitats.

La seva filosofia de treball es basa en un tracte pròxim i personalitzat en els preus que ofereixen sempre mantenint la major qualitat possible. Serà l’excusa perfecta per la renovació o reforma que estaves esperant i no et decidies a començar.

 

Demana pressupost sense compromís

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x