Cerca pel nom, carrer o telèfon.

INSTAL-MAT

 INSTAL-MAT, és una empresa familiar amb experiència i dinàmica situada a Mataró, dedicada a donar servei a habitatges, industries i comerços. Posem al vostre abast més de 55 anys d'experiència dins l'àmbit de la instal·lació i el manteniment elèctric, de gas, d'aigua, calefacció, climatització, telecomunicacions, eficiència energètica i energia solar tant tèrmica com fotovoltaica.

Des de els seus inicis amb Marcel·lí Llinàs, continuant amb els seus fills Jordi i Manel Llinàs i actualment amb el net Jordi Llinàs, després de tants anys, seguim treballant amb la mateixa il·lusió del primer dia i amb una única finalitat: la màxima satisfacció dels nostres clients. Es per això que treballem amb les millors marques, que ens permeten donar el millor servei i garantia.

A INSTAL-MAT posem a la vostre disposició un servei integral de disseny i execució dels vostres projectes amb la possibilitat de finançar-los amb un interes del 0%, fins a dotze mesos.

La recent complexitat en el sector industrial depèn cada dia més dels coneixements i la creativitat dels professionals del sector elèctric. Per això, a INSTAL-MAT dissenyem i mantenim sistemes intel·ligents per a tot tipus d'aplicacions industrials.

A INSTAL-MAT oferim la possibilitat de fer un estudi previ, per a poder determinar els tipus d'instal·lacions més adequades per al comerç en qüestió. Atenció personalitzada, una gran capacitat de resposta i la màxima disponibilitat per atendre els nostres clients en tots els sectors esmentats.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x