Cerca pel nom, carrer o telèfon.

CA L'OLIVA

El Restaurant Ca l’Oliva és un establiment especialitzat en menjars casolans i carns a la brasa que es troba a Mataró. Gairebé setanta anys avalen el restaurant que es troba ubicat a la part alta de la capital del Maresme, en un entorn natural i a la vegada rústic on es combina la bona cuina amb la naturalesa i la gentilesa, i el bon tracte amb l’hospitalitat dels seus amos. Entre els productes que tenen per fer carn a la brasa hi ha conill, vedella, porc senglar, porc i peix a banda de menjars casolans variats. A més tenen també menús diaris i postres també fets per ells mateixos.
A banda dels productes que ofereixen a la carta i el menú també compten amb serveis annexos que es poden contractar, com bodes, banquets, sopars i menjars per a grups i empreses. L’espai de Ca l’Oliva té una terrassa d’estiu, zona d’aparcament i un espai per a fumadors.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x