Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ESCOLA SALESIANS

El Col·legi Sant Antoni de Pàdua és un centre docent salesià, concertat a l’Educació Infantil i a les etapes obligatòries, i privat a Batxillerat. Disposa de dues classes per curs des de l’Educació infantil de 3 anys fins a 6è de Primària i també a Baxillerat; a l’Educació Secundària Obligatòria, en canvi, en té tres per curs.

La nostra identitat es defineix per ser una escola catalana, salesiana i oberta.

Les principals característiques del nostre sistema educatiu són l’afecte, la dimensió interior de la persona i la raonabilitat

El nostre projecte d’escola inclou els objectius i curriculars concrets que tenim disseyats  per als propers  anys. Recull els principis i les pràctiques metodològiques, el tractament de les llengües, les estratègies per a l’atenció a la diversitat, els itineraris específics i els projectes experimentals (reconeguts pel Departament d’Educació) que actualment estem duent a terme (Pla experimental de llengua anglesa a EP (2009-2012) i Educat 1x1: incorporació d’eines i recursos digitals en el procés d’enseyament. Aprenentatge a l’ESO).

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x