Cerca pel nom, carrer o telèfon.

ABS ADVOCATS

ABS Advocats és un despatx d’advocats al que l’avalen més de deu anys d’experiència. Està especialitzat en reclamació de danys i perjudicis en temes com accidents de trànsit, caigudes en via pública, accidents laborals i altres reclamacions derivades d’una responsabilitat extracontractual en tot el territori nacional.

El despatx d’ABS no treballa per a cap companyia asseguradora, ja que el seu objectiu és que les víctimes puguin obtenir la màxima indemnització econòmica possible dictada per la legislació, no estant sotmesos a directrius de la companyia.

Respecte els honoraris, la pòlissa d’assegurança o de vehicle o de llar cobreix en tot o gran part de la intervenció de ABS Advocats, inclús en el cas que el perjudicat sigui un vianant. La tasca d’ABS Advocats es completa amb la col·laboració d’un equip de tècnics especialistes de reputada solvència i experiència, bàsics per tenir èxit en reclamacions davant tribunals. Entre les figures que tenen hi ha enginyers especialistes en reconstrucció d’accidents, pèrits especialistes en valoració de dany corporal, pèrits especialistes en danys materials i economistes.

ABS ofereix un tracte personalitzat i humà facilitant en tot moment informació al client i ajudant-lo en totes les gestions que siguin necessàries.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x