Cerca pel nom, carrer o telèfon.

COLL SILVEIRA ADVOCATS SCP

Coneix Coll & Silveira, ja sigui per evitar futurs conflictes com per resoldre favorablement els ja existents, avui en dia és indispensable disposar d’una assistència jurídica de qualitat, necessitat que queda encara més patent a la nostra societat on hi ha multitud de normes que regulen pràcticament tots els àmbits de la nostra vida. Des de les decisions més transcendents fins a les més quotidianes. Amb aquesta intenció el nostre despatx d’advocats ofereix una defensa dels seus interessos de caràcter integral, especialitzada i econòmica dirigida a ciutadans, comunitats, associacions i empreses.

Oferim un tracte directe i personalitzat, de fàcil accés pretenent que el despatx es converteixi en el seu despatx de confiança.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x