Cerca pel nom, carrer o telèfon.

TAG-CS

TAG-CS SL té com a objectiu aportar als seus clients solucions per a qualsevol necessitat relacionada amb les arts gràfiques.

La seva activitat aglutina des del disseny i producció de targetes de visita per a particulars fins a la realització de campanyes globals per a empreses d’àmbit internacional que necessitin una gestió integral d’imatge corporativa, aplicabilitat de conceptes gràfics, producció de catàlegs, tarifes, revistes, fulletons, díptics, tríptics, material per a fires i esdeveniments (roll ups, expositors, pancartes, etc.), manuals tècnics, disseny i producció de packaging, caràtules per a panells de comandaments de maquinària, fotografia publicitària i industrial de tot tipus d’objectes i espais, etc.

Podem solucionar qualsevol necessitat gràfica tant a nivell de disseny com de producció, i per a qualsevol perfil de client. La nostra política es caracteritza per prioritzar la qualitat del resultat dels treballs realitzats per sobre de qualsevol altra consideració, la immediatesa en la comunicació amb el client i la reducció al màxim dels terminis de lliurament, aportant solucions adaptades a les necessitats específiques de cada situació.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x