Cerca pel nom, carrer o telèfon.

FARMÀCIA MONTANER PICART

Montaner i Picart, una farmàcia de solucions

Montaner i Picart és una nova farmàcia establerta a Mataró que pretén aportar a la capital del Maresme tot el que la família, amb dilatada experiència en el gremi des de fa anys a altres punts de Catalunya com Sabadell i Barcelona, un nou concepte de farmàcia on s’hi troben totes les solucions possibles.

Ofereixen solucions integrals a problemes i qüestions amb una definició clara: no són un centre dispensador de medicaments, sinó un punt de trobada per assessorar i acompanyar al pacient en allò que necessita.

La farmàcia tradicional és important a Montaner i Picart, però no l’única oferta amb la que compten: dermocosmètica, dermofarmàcia infantil, nutrició esportiva, tractaments naturals, ortopèdia, ortopèdia esportiva i homeopatia són algunes de les seccions que es poden trobar a un establiment que destaca, també, pel seu disseny. Sense barreres arquitectòniques, obert i diàfan perquè el pacient se senti a gust des del primer moment que entra.

L’alta qualificació formativa del seu personal permet dotar d’eines als clients per a prevenció i solució de problemes. Consells, atenció personalitzada i expertesa són tres elements que defineixen la manera de treballar a Montaner i Picart.

 

Tenen un horari de 8 a 21h de dilluns a dissabte i compten amb espais diferents als d’altres farmàcies més fredes. Per exemple, un taulell per poder provar productes o un sofà per prendre’s la pressió. Que el client estigui arropat en la seva estància a la farmàcia és clau, i amb la màxima celeritat. Treballen amb encàrrecs exprés quan hi ha urgències, tenen llibres que poden ajudar als pacients en diverses situacions i són, en definitiva, un punt de trobada que va més allà de la recollida de fàrmacs. Tal i com ells diuen: Viu i 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x