Cerca pel nom, carrer o telèfon.

COR DE MARIA

L’escola COR DE MARIA, amb 150 anys d’història a la ciutat, sorgeix com a resposta a les necessitats del poble i des d’aleshores i en col·laboració i servei a la societat i a l’Església del nostre país, promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de la persona, de la vida i del món, intentant participar activament en la transformació i millora de la societat.

Actualment al Col·legi COR DE MARIA s’imparteixen les etapes de Segon Cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.
La nostra escola és una escola cristiana, catalana, acollidora, familiar i oberta a tothom qui desitgi educar-hi els seus fills i les seves filles.

L’equip de mestres, professors i col·laboradors amb què compta es comprometen a transmetre una educació de qualitat i coherent amb el CARÀCTER PROPI de les escoles COR DE MARIA. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x