Cerca pel nom, carrer o telèfon.

VITALDENT MATARÓ

Vitaldent Mataró neix el 2002 per a cobrir la demanda existent entre la població, una clínica a peu de carrer, accessible i propera. Situada a un dels carrers més emblemàtics de Mataró i amb tot a prop, disposa de pàrquing i parada d'autobús a menys de 10 metres.
La Clínica compta amb una superfície de 190 metres quadrats. Compta amb quatre sales de consulta on s'ofereixen tractaments odontològics complets, sala de radiografies, a més d'una àmplia zona d'espera.
Tenim totes les eines necessàries perquè els nostres doctors puguin realitzar un bon diagnòstic, radiografies intraorals, ortopantomagrafía, càmera intraoral, etc ...
Vitaldent Mataró ofereix totes les especialitats, amb doctors altament qualificats, amb àmplia experiència atenent als nostres pacients que ens confien la seva salut bucodental i la dels seus familiars.


Realitzem tractaments de:
• Ortodòncia per a nens i adults.
• Estètica dental
• Implantologia
• Pròtesis
• Odontologia general

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x